Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е гост-редактор в септемврийския брой на списание

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е гост-редактор в септемврийския брой на списание
Коментари Харесай

Меган Маркъл е гостуващ редактор на септемврийския брой на Vogue във Великобритания

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е гост-редактор в септемврийския брой на списание Vogue във Англия. На корицата на изданието пък са 15-те дами, на които тя се възхищава, предава Би Би Си. 

Списанието сплотява 15 дами пионери, а специалният брой е озаглавен " Сили за смяна ". Списъкът на дамите, на които тя се възхищава, включва известни персони, политици и деятели, известни с това, че защитават въпроси за транссексуалните права и изменението на климата.

Броят, под редакцията на Меган, включва измежду известните лица на 81-годишната актриса Джейн Фонда и 16-годишната активистката в битката против измененията на климата Грета Тунберг, както и на премиера на Нова Зеландия Джасинда Ардърн. Броят включва и диалог на Меган с някогашната първа дама Мишел Обама. 

Херцогинята, някогашна актриса и откровена феминистка, в началото е била помолена да се появи на корицата. Главният редактор на Vogue Едуард Енинфул обаче споделя, че Меган е отказала, защото, съгласно нея, би изглеждало прекомерно " самохвално ". След това тя е поканена да бъде първият посетител редактор на брой на изданието. Това е една от най-радикалните промени в 100-годишната история на Vogue, като списанието твърди, че смята новия септемврийски брой за най-значимото издание за годината.

Шестнадесетото изображение на корицата съставлява огледало, което да " включи читателя и да го насърчи да употребява личните си платформи за реализиране на смяна "  – концепция, която принадлежи на херцогинята.

 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР